Trgovina


Lepo pozdravljeni na spletnih straneh trgovine DrZOO-specializirane trgovine za male in velike živali.

 

Trgovina DrZOO kot jo poznate danes je pričela delovati leta 2004, ko smo skladno z zahtevami in željami strank izvršili prenovo poslopja, kar nam je omogočilo, da smo zastavili popolnoma nov koncept specializirane prodajalne.

 

Skladno z prostorskimi razmerami smo urejali tudi koncept prodajalne v tem smislu, da smo se resnično potrudili in izbirali ter dopolnjevali program z skrbno izbranimi programi in dobavitelji.

Tako Vam danes lahko ponudimo resnično širok spekter hrane , primomočkov, igrač, diet in dodatkov za potrebe lastnikov malih kakor tudi velikih živali.

 

Pri nas Vas bo sprejela ekipa odličnih sodelavcev, ki jih odlikuje prijaznost in strokovnost. Radi Vam bomo pomagali pri Vaši odločitvi s strokovnim in utemeljenim nasvetom. Naša prednost pa je tudi v neposredni bližini ambulante za male živali oz. stalni prisotnosti veterinarja.

 

Za vsa vprašanja smo Vam na voljo na telefon  (02) 749-36-58 vsak dan med 7°° in 19°° ter v soboto med 7°° in 12 °° uro.

 

Obveščamo Vas, da je pri nas možno izdelati gravirane tablice za Vašega ljubljenčka.

Tablice so različnih velikosti in barv ter oblik, na njih pa graviramo besedila po Vašem izboru.

Gravirane tablice se enostavno pripnejo na ovratnico Vašega ljubljenčka in omogočajo takojšnjo informacijo o imenu živali ter podakih o lastniku!

 

TABLICE VAM IZDELAMO PRI NAS TAKOJ BREZ NAROČANJA IN ČAKANJA!